Μπορείτε να μας καλέσετε μέσω Viber στο 6987764833 ή να μας στείλετε μήνυμα στο Viber κάνοντας κλικ εδώ Καλέστε μας στο Viber στο τηλέφωνο 6987764833

Χρήσιμες πληροφορίες

1. Πόσο συχνά πρέπει να πλένεται ή να καθαρίζεται το χαλί;

Ανάλογα με το βαθμό χρήσης και λερώματος του χαλιού πρέπει να δίνεται το χαλί για καθάρισμα. Χαλιά με έντονη χρήση (γραφεία, καταστήματα, χώροι κοινόχρηστοι, οικογένειες με παιδιά κλπ) πρέπει να δίνονται πολύ συχνά για καθάρισμα γιατί το χαλί από αντικείμενο ζεστασιάς και αισθητικής ενός χώρου μπορεί εύκολα να γίνει εστία μικροοργανισμών και βακτηρίων, που αποτελούν πηγή μόλυνσης και αλλεργιών για τους ζώντες στο χώρο (ανθρώπους και ζώα).

 

2. Πρέπει να πλένουμε τα χαλιά κάθε χρόνο;

Ακόμη και ένα χαλί (χειροποίητο, μηχανής, μοκέτα, φλοκάτη) που δεν πατιέται, μετά από διάστημα κάποιων μηνών είναι εστία μικροβίων. Για αυτό το χαλί επιβέλλεται να καθαρίζεται βιολογικά από ειδικούς, τουλάχιστον μία φοράτ ο χρόνο, όσο καθαρό κι αν φαίνεται.

 

3. Το ξύδι καθαρίζει τα χαλιά;

Το ξύδι που ακούγεται από πολλούς, δεν καθαρίζει ούτε απολυμαίνει το χαλί. Αυτό που κάνει είναι μόνο να γυαλίζει την υφή της μάλλινης ίνας. Το αποτέλεσμα είναι μόνο αισθητικό, άρα δεν υποκαθιστά το απαραίτητο για την υγεία την δική σας και του χαλιού σας, το σωστό βιολογικό πλύσιμο και καθάρισμα.

 

4. Να χρησιμοποιούμε ταμπλέτες για το σκόρο;

Το ολοκληρωμένο βιολογικό πλύσιμο και καθάρισμα των χαλιών εξασφαλίζει ταυτόχρονα και την αντισκωριακή του προστασία για δύο (2) ολόκληρα χρόνια. Έτσι, αποφεύγονατι τυχόν αλλεργίες (αλλεργικό άσμα – δερματοπάθειες) που μπορεί να πλήξουν την οικογένειά σας στο χώρο σας.

 

5. Να προμηθευόμαστε ειδικά καθαριστικά χαλιών που διαφημίζονται στην τηλεόραση;.

Επειδή υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες ινών στα χαλιά και στις μοκέτες, υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσουμε πρόβλημα στα χαλιά ή στις μοκέτες αν επιόλαια και χωρίς να είμαστε ειδικοί γνώστες, χρησιμοποιήσουμε τα υλικά αυτά πάνω στα χαλιά μας. Έτσι εμείς σαν ειδικοί συστήνουμε ανεπιφύλακτα να απαυθύνεστε σε έγκυρα και γνωστά πλυντήρια χαλιών. το αποτέλεσμα θα είναι με ένα μικρό κόστος να σώσετε πολλές φορές από καταστροφή ή ζημιά τα πολύτιμα χαλιά ή μοκέτες σας.
Πλύσιμο χαλιών – πλυντήριο χαλιών – καθαρισμός χαλιώνκαθαριστήριο χαλιών, καθαριστηριο χαλιων, καθαριστήριο, καθαριστηριο, ταπητοκαθαριστήριο χαλιών, ταπητοκαθαριστηριο χαλιων, ταπητοκαθαριστηριο, πλυντήριο, πλυντηριο, χαλιών, χαλί, χαλι, ταπήτων, ταπητων, ταπητας, τάπητας, μοκετών, μοκετων, μοκετα, μοκέτα, παπλωμα, πάπλωμα, πλυσιμο χαλιων, πλύσιμο χαλιών, πλυσιμο χαλιου, πλύσιμο χαλιού, θερμη, θέρμη, ταπητοκαθαριστηρια, επδιορθώσεις, αναπαλαιώσεις, χαλιών, επιδορθωσης, αναπαλαιωση, ρέλια χαλιών, ρελια χαλιων, κρόσια χαλιώμ, κροσια χαλιων, relia xalion, krosia xalion, πλυντήριο χαλιών (ταπήτων) κομετων και παπλωματων, προσφορά στο πλύσιμο χαλιών, επιδορθώσεις και αναπαλαιώσεις χαλιών, θεσσαλονίκη, θεσσαλονικη, carpet, carpets, cleaning, carpet wash, carpet washing, carpet warehouse, carpet holding, carpet keeping, thessaloniki, PLINITIRIA XALION, PLINTIRIA XALIVN, plintiria xalion, plintiria xalivn, prosfora sto plysimo xaliwn, prosfora sto plisimo xalion, prosfores xalion